Mijn overtuiging is dat een bedrijf geen betere investering kan doen dan in de ontwikkeling van de mensen die in het bedrijf werken.

Hoe fraai en kostbaar een materiële investering ook kan zijn, de medewerkers  bepalen of de inzet ervan leidt tot een kwalitatief goed product of goede dienst. Uw klanten kunnen alleen door contact met mensen tevredengesteld worden. Mensen staan in iedere organisatie dus centraal.

In een levendige, zich ontwikkelende organisatie leert iedereen, van hoog tot laag. De eindverantwoordelijk bestuurder, de directeur, de middenmanager, de mens op de werkvloer maken allemaal deel uit van de lerende organisatie. Ieder op eigen terrein en niveau.

Voor iedere organisatie is de ontwikkelingsvraag uniek. Voor iedere persoon in de organisatie betekent het succesvol meewerken aan het gezamenlijke doel dan ook een persoonlijke ontwikkeling. Ontwikkeling van de eigen kennis en vaardigheid, om op eigen wijze bij te dragen aan het gezamenlijk succes.

Ik faciliteer bij deze ontwikkelingen. Daardoor kan iedere persoon in uw bedrijf op zijn of haar eigen wijze een optimale bijdrage leveren aan de succesvolle ontwikkeling van het bedrijf. Iedereen heeft unieke talenten en beschikt over persoonlijke ervaringen en kennis. Wanneer elk individu in het bedrijf die talenten, ervaringen en kennis optimaal kan inzetten, is het bedrijf succesvoller. En ervaart iedere medewerker een grotere voldoening voor zijn of haar bijdrage.

©Jan Hoogenhout 2009 - Schoenerstraat 19 - 1826 CH Alkmaar - Tel.: 06 51603650 - info@janhoogenhout.nl -
s-webdesign